Top 10 tendinte pentru o vestimentatie CHIC in vara 2012


            Judecand dupa vremea de afara, a sosit mult asteptatul, indragitul si iubitul sezon de vara! Prietenul nostru, soarele deja ne mangaie cu razele sale calde. Chiar daca vara vestimentatia este mai sumara decat in alte perioade ale anului, nu trebuie sa uitam niciodata de tendinte, trebuie sa fim CHIC chiar daca suntem imbracate intr-un costum de baie! 


Locul 10 *Pantaloni scurti si lungi*
Poate nu stiai dar au devenit o tendinta puternica, indiferent de material (piele, panza sau denim), croiala (fie ca sunt cu talie joasa sau inalta, ori largi sau stramti) , imprimeu si culoare. 

Locul 9 * Top volanase*
Poate ca nu toti designerii au adoptat volanasele, insa trendul exista cu desavarsire, iar o tinuta care include un astfel de top este extraordinara si potrivita pentru persoanele inovative, independente si creative.

Locul 8 * Imprimeul animalier*
Este o tendita curajoasa care vine in 2012 cu o schimbare majora. De la clasicul imprimeu de leopard sau imitatia de piele de sarpe si crocodil se trece la imprimeurile haioase cu fluturi, pisici, pesti, pasari, catei si iguane.

Locul 7 *Talia dezgolita*
Fie ca iti vine sa crezi sau nu, insa, una dintre principalele tendinte ale acestui sezon torid este buricul la vedere. Topurile, bluzitele sau puloverele vaporoase si scurte au revenit la moda!

Locul 6 *Moda de budoar*
Aceasta moda care a revenit in atentia designerilor se caracterizeaza prin materiale transparente, tivuri din dantela, volanase si decolteuri adanci, toate la un loc.

Locul 5 *Combinatia alb-negru*
Chiar daca multi considera ca alb-negru reprezinta o simpla tinuta clasica si formala, nu este deloc asa! Pentru vara 2012 designerii au adus ceva in plus acestei tinute: asimetrii jucause, pline de stil, cu materiale si texturi noi si intrigante.

Locul 4 *Umarul gol*
La inceput a parut un trend foarte ciudat, insa a prins foarte repede, iar umarul gol a lasat mereu senzatia de lejeritate dar mai mult de atat, de seductie.

Locul 3 *Imprimeuri florale*
Probabil ca ai observant deja, imprimeurile florale care inca predomina. Si pe buna dreptate, nimic nu poate fi mai feminin, mai optimist, mai proaspat si cu aer de libertate decat o super tinuta cu imprimeuri florale.

Locul 2 *Dantela*
Daca iti doresti cu adevarat sa fii feminina si delicata vei adopta trendul dantelei. Este un must have al verii 2012, fie ca e colorata ori uni sau la statutul de accesoriu, aceasta isi face mereu loc in vestimentatia noastra. Reprezinta un must have al fiecarei fete.

Locul 1 *Chic in culori vii*
Daca iti doresti sa fii CHIC, atunci categoric trebuie sa adopti trendul culorilor vii, fie ca este vorba de rochite, bluzite, topuri, pantaloni, pantofi, sandale, esarfe sau maieuri. Se pune mare accent pe culorile tipatoare in aceasta vara!

 








 












*Pozele sunt din colectia brandului spaniol Stradivarius, cunoscut pentru colectiile sale feminine si perfecte pentru tipuri diferite de femei moderne & chic! ;)

Sursa Poze: Facebook Stradivarius.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu