Lovely Antonia

            Pentru ca la ora actuala este cea mai indragita vedeta din Romania si nu numai, uite inca un articol care vorbeste despre ea, lovely Antonia! Se pare ca viata frumoasei cantarete se desfasoara intr-un pas alert, chiar daca la numai 19 ani s-a lansat pe piata muzicala, alaturi de Tom Boxer, avand hituri din Europa pana in Asia si turnee in Romania, Germania plus nenumarate concerte in lume.

            Acum, la cei 23 de ani, este in primul rand o sotie si mamica iubitoare, dar si o vedeta indragita de catre toti fanii ei, caci stie cum sa pastreze lagatura cu acestia si cum sa-i tina aproape! Pe cat este de frumoasa si carismatica, pe atat este haioasa si prietenoasa. Nu e de mirare ca place tuturor.
            Antonia se numara printre putinele vedete care stiu cum sa pastreaze o legatura atat de stransa cu fanii. Frumoasa cantareata posteaza des pe Facebook poze si filmulete extrem de amuzate, un adevarat deliciu pentru admiratorii sai, care astfel sunt mereu prezenti in viata acesteia.
            Zilele trecute a concertat in Torino (Italia), dar s-a gandit si la fanii care nu au fost prezenti, asa ca s-a filmat in cele mai neobisnuite, amuzate si sexy ipostaze. De la intins inghetata pe nas, pana la o apartie sexy intr-o peruca blonda (jucand rolul unei rusoaice si fredonand “Oops, I did again” - Britney Spears), Antonia s-a amuzat si si-a distrat fanii de pe reteaua de socializare.



               Another funny video with lovely Antonia, enjoy!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu