Ce cred barbatii despre cum ne imbracam?


            De cele mai multe ori se spune ca femeile se imbraca pentru a cuceri inimile barbatilor, insa noi stim ca femeile se imbraca pentru ele si pentru a fi admirate de alte fiinte sensibile cand vine vorba despre culori si texturi. De data aceasta insa, am ales zece tinute si i-am intrebat pe barbati ce parere au despre ele.
            Barbatii se uita mereu la forme – ochi, buze, stii si tu, insa nu de putine ori acestia sunt „carati” in magazine pentru o sesiune de cumparaturi. Nu vreau sa insinuez ca barbatii nu sunt sensibili la vestimentatia femeilor, pentru ca unele specimene chiar stiu „cu ce se mananca” stilul, bunul gust, eleganta si tinutele glamoroase.
            Am intalnit barbati „shopaholic”, care disting nuantele, texturile mai bine ca o femeie si stiu cum sa isi asorteze cu eleganta, demna de un gentleman urban, tinutele de zi cu zi, dar mai ales cele pentru ocazii speciale. Desi nu ai crede, cand vezi o femeie imbracata sic alaturi de un barbat, ofera-i si lui putina apreciere pentru ca, mai mult ca sigur, si el a avut un cuvant de zis cand si-a alcatuit tinuta.

10 tendinte si opiniile barbatilor

 
            Tu stiai ca 56% dintre barbati nu sunt de parere ca tinutele „uber”-colorate le vin bine femeilor? Garderoba barbatilor, cu toate ca in ultima perioada si ea a suferit schimbari in materie de culori, inseamna tinute clasice si culori ceva mai pastelate, insa nici de cum “color-block”.

 
            76% dintre barbati prefera femeile cu buzele rosii. Aceasta statistica nu mai este o surpriza pentru nimeni. „Femeia fatala” nu are cum sa fie senzuala fara o pereche de buze rosii. Cu toate acestea, barbatii prefera culoarea rosu pe buze numai atunci cand nu pretind sa isi sarute partenera toata noaptea.

 
            Recunosc ca am ramas surprinsa sa aflu ca 72% dintre barbati urasc pantofii cu platforma, insa m-am linistit cand am aflat ca 74% dintre acestia iubesc pantofii stiletto cu tocuri inalte. Care o fi motivul, tu stii? Nu am aflat un raspuns clar, insa speculez ca platformele par mai „butucanoase”, pe cand pantofii cu tocul subtire sunt mai senzuali.

 
            Wow! 90% dintre barbati urasc fustele care se termina sub genunchi. Ma bucur pentru acestia ca nu mai traim in anii ’50-’60, insa tendintele din acea perioada au revenit cu succes in 2012. Inteleg ca aceste fuste pun imaginatia la treaba, dar unele tinute cu un astfel de obiect vestimentar chiar sunt sexy.

 
            68% dintre barbati adora femeile care poarta pantaloni scurti si au de ce. Femeile care poarta pantaloni scurti par sa aiba mai multa incredere in ele si in felul cum arata, iar ca bonus pentru ochii lor, acestea lasa la vedere mai multa piele. Acum poate intelegi mai usor de ce nu le plac fustele care se termina sub genunchi.

 
            68% dintre barbati nu sunt incantati de animal print. Sunt si multe femei care nu il adora, insa 66% dintre specimenele de sex masculin sunt de acord cu alt gen de imprimeuri (florale, geometrice), dar, cum am aflat mai sus, sa nu fie prea colorate.

 
            98% dintre barbati adora femeile slabe. Mi se pare “infricosatoare” aceasta statistica si trebuie sa intreb “cat de slab este slab si in acelasi timp sexy?”. Inteleg ca nu multi barbati iubesc femeile care nu par sa se ingrijeasca cand vine vorba despre kilogramele in plus, dar totusi, o femeie frumoasa trebuie sa aiba si forme.

 
            La 82% dintre barbati nu le plac costumele de baie dintr-o bucata. Nu pot spune ca femeile sunt un fan inrait al acestor costume, insa nici nu le spun nu, mai ales cand apeleaza la ele pentru a intregi o tinuta, nu pentru a se bronza uniform.

 
            Pentru a sustine parerile de mai sus, conform carora barbatii prefera pantofii stiletto, se pare ca 58% dintre acestia nu vor sa vada femeile incaltate cu adidasi. O fashionista, ce este drept, nu o sa fie vazuta cu astfel de incaltari inafara salii de sport, insa in ultimii ani chiar si brand-uri mari precum Lanvin sau Jimmy Choo au scos colectii sport.

 
            94% dintre barbati nu sunt atrasi de femeile machiate in culori vii. Acestia spun ca un machiaj puternic poate sa fie senzual, insa daca introduci si multe culori, atunci efectul se duce. Este clar, barbatii chiar au o problema atunci cand vine vorba despre culori.

Sursa:  www.intrefete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu