Alinta-ti papilele gustative!


            Vara 2012 este una plina de senzualitate si daca iti doresti un strop de relaxare salbatica, dar sofisticata, atunci mergi pe propunerea Amarula – un lichior crema originar din Africa de Sud.
            In acest sezon merita sa te rasfeti cu un gust special, exotic si misterios care se regaseste intr-o sticla Amarula. Intensitatea experientelor calduroase o sa fie la alt nivel daca iti alinti papilele gustative cu un ingredinent unic, fructul marula.
            Amarula are un adevarat bagaj in spate, aceasta bautura aromata si-a inceput calatoria aproximativ acum 23 de ani in peste 100 de tari. Fructul marula este un aliment ce creste in salbaticie, cei care au incercat sa le „domesticeasca” au esuat, motiv pentru care Amarula este o bautura cu note exclusive.
            Pentru ca povestea nu se incheie aici, daca vrei sa cuceresti in acest sezon, trebuie sa stii ca marula este cunoscut in legendele africane ca si „Copacul Casatoriei” – simbol al fertilitatii.
            Pe langa locuitori si bineinteles TU, fructul marula este consumat si de eleganti, de aceea si logo-ul de pe sticla. In plus, pe langa faptul ca este un afrodisiac, marula contine de patru ori
mai multa vitamina C decat o portocala.

 Sursa: www.intrefete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu