Ciocolata delicioasa isi schimba hainele in noul sezon


            Pentru sezonul de primavara-vara, ciocolata delicioasa de la Milka isi schimba hainele de iarna. Noile cutii de praline „I love Milka” si „Milka Thank you” vin in ambalaje sic, dar si cu combinatii surprinzatoare.
            Pentru multi, sezonul calduros este mult mai romantic fata de cel de toamna, iar Milka te indeamna sa iti arati sentimentele cu noile cutii cu praline savuroase.
            Cutiile in forma de inimioara „I love Milka” vin acum cu doua retete noi: bomboane ce au un strat dublu de crema de lapte si jeleu de capsune sau crema de migdale si bucatele de alune crocante. Acestea sunt un cadou dragut pentru cei dragi, asta daca nu sunt la dieta.
            In schimb, daca iti doresti un gust mai „clasic-elegant”, te sfatuiesc sa optezi pentru cutia „Milka Thank you” cu ciocolata fina si crema “dessert au chocolat”. Partea cea mai atractiva si „in tendinte” a acestor praline este forma lor de floare.
            „Fie ca este vorba de un cuvant sau de o privire, gesturile de tandrete si de recunostinta sunt importante in viata noastra, iar I Love Milka si Milka Thank You insumeaza aceste sentimente si ne ajuta sa le exprimam printr-un simplu gest: acela de a darui.”, declara Nicoleta Florescu, Brand Manager, Kraft Foods Romania.
            Un studiu efectuat de Kraft Foods arata ca cele mai multe persoane cumpara cutiile cu praline Milka pentru a le face cadou celor dragi, iar motivul este chiar gustul delicios al ciocolatei fine. Tot din acest studiu reiese faptul ca oamenii adora noile combinatii si totul datorita continutului ridicat de alune.
            Sa aveti parte de un rontait cat mai savuros posibil!

Sursa: www.belamoda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu