H&M lanseaza o colectie pentru femei cu forme


            Dupa ce a avut de suferit in urma unor critici la adresa campaniilor cu modele mult prea slabe sau prea bronzate, H&M revine pe piata cu o noua colectie de costume de baie si ceva „in plus” pentru femeile cu forme. H&M+ este denumirea primei colectii pentru femeile cu forme, iar brand-ul suedez pare sa zica „mai mare este frumos”.
         In vara 2012, H&M isi propune sa aduca o schimbare „mare” in politica brand-ului si astfel lanseaza pe piata prima colectie pentru femeile rubensiene, linie ce cuprinde produse cu marimi intre 44 si 54.
            Daca esti o femeie careia ii place moda insa in magazine nu gaseste niciodata haine in tendinte pe marimea ei, H&M+ vine in ajutorul tau.
            Modelul din campania H&M+ este Tara Lynn, o femeie deja consacrata pentru formele sale si chipul angelic. Aceasta nu este la primul „job” in industria modei, Tara a aparut in pictorialele care au facut inconjurul lumii: „Special Ronde” – Elle Franta si „Belle Vere” – Vogue Italia.
            Fotografiile campaniei pot fi considerate pe alocuri indraznete, insa bucuria modelului voluptos pe marginea piscinei pare ceva natural, chiar daca promovarea acestei idei lipseste cu desavârsire in „industria mama”.
            Colectia H&M+ pentru femeile marimea plus cuprinde costume de baie din doua piese, intregi, fuste, topuri din bumbac si rochii petrecute. Costumele evidentiaza corpul cu forme, insa pentru cele care doresc sa il acopere mai mult, H&M+ iti pune la dispozitie si esarfe cu imprimeuri.


 

 

 

 

 

  

  




 Sursa: www.niuzer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu