Ce NU inteleg BARBATII despre FEMEI

            “Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este nu numai un nume de carte, ci poate cel mai pertinent adevar spus cu umor despre aceste doua fiinte atat de diferite si totusi atat de asemanatoare, atat de complicate si totusi atat de simple. Nenumarate lucruri au ramas un mister pentru barbati. Femeile fac uneori lucruri fara niciun inteles, scrie bzi.ro. Iata cateva:

1. Sunt capabile sa plece in oras cu un apartament intreg.  
            O femeie pe tocuri sigur isi va lua cu ea si o pereche de balerini comozi pentru schimb. Reprezentatii sexului puternic cred ca ar fi mult mai usor sa alegi o incaltaminte comoda si sexy.  Ca sa nu mai vorbim de vacante: devin si raman ingroziti de cele zece tricouri si cele cinci perechi de pantofi de care ai atata nevoie in doar cele doua zile de weekend.

2. Geanta uriasa si inutilitatea ei.
            De acord, ai nevoie neaparat de portofel, chei si un luciu de buze in geanta ta, iar pentru aceste lucruri (de inteles chiar si pentru ei) nu trebuie sa porti decat o geanta mica, poate usor medie. Asa ca nu vor pricepe niciodata utilitatea unei genti uriase pe care o tragi dupa tine - poate doar daca ai transporta cu ea bani.

3. Tanga si lenjeria intima sumara.
            Ai tendinta naturala sa crezi ca un slip tanga cat mai mic iti pune in evidenta liniile corpului tau si, evident, lor le va placea la nebunie.

4. Ura fata de ploaie.
            Urasti ploaia pentru ca ti se increteste parul, dar ei nici nu observa ca parul tau este afectat, bineinteles daca nu i-ai spune tu de vreo 17 ori…

5. Make-up zi si noapte.
            Barbatii nu inteleg de ce trebuie sa folosesti rujul si rimelul inainte sa mergi la magazinul de unde cumperi paine - de ce si pentru cine?

6. Te schimbi iar si iar.
            Faptul ca iti schimbi hainele de milioane de ori inainte sa iesi in oras si potrivesti cu greu tinuta vestimentara care te face fericita ii duce intr-o lume a confuziei.

7. Durerea pensatului.
            Te vor stima mereu pentru ca esti atenta la detalii si nu iti lasi sprancenele sa creasca haotic, la intamplare, dar cum rezisti in fata unei dureri asa mari, constant, vor intelege cu greu.

Sursa: lifestyle.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu