La Multi Ani, Alex Velea!!!


            Ionut Alexandru s-a nascut pe 13 mai 1984 in Craiova, Romania. Inca de mic si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Incepand sa cante de la frageda varsta de 9 ani, la 11 ani a devenit elev la Palatul Copiilor, iar de la 16 ani incepe studieze canto clasic timp de 4 ani de zile.


            In prezent, Alex Velea este un cunoscut cantaret de pop si R&B din Romania, castigator al competitiei Star Factory de la sfarsitul anului 2003. Alex a colaborat cu diversi cunoscuti artisti romani, printre care: Anna Lesko, Anda Adam, Puya, Smiley, Marius & Iulian Moga, Connect-R, Matteo, Mandinga si Don Baxter.
            In luna aprilie a acestui an, Alex Velea a scos o noua piesa intitulata “Cand noaptea vine”. La momentul prezentarii acesteia, cuvintele cantaretului au fost: “Romantica, foarte frumoasa, sensibila, de dragoste, ma caracterizeaza 100%. Este o piesa pe care eu o vreau pe piata. Vreau ca oamenii sa asculte piesa asta, am surprins niste sentimente tari in ea.”
            De curand a aparut si videoclipul piesei, care a fost regizat de Iulian Moga si are o abordare vizuala putin mai diferita in comparatie cu celelalte materiale ale sale. In primul rand este un clip Black&White care reprezinta un dans pasional intre protagonisti. Filmarile au durat doua zile si au avut loc pe platourile Castel Film.
            “Este un clip foarte romantic, foarte personal. Cuvinte de dragoste ce prind forma unui dans fantastic. Sper sa va faca sa visati cu ochii deschisi la sufletul pereche si sa va aduca mai aproape de el.” a declarat artistul.
            Foarte frumos, Alex, CHICaniada iti ureaza LA MULTI ANI sanatosi si la cat mai multe melodii romantice!




Discografie

Albume
Yamasha (2006) - disc de aur
Secret (2010) 

Cantece promovate
„Yamasha” (2006)
„Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R) (2007)
„Cand sunt cu tine” (feat. Mandinga)
„Doamna mea” (2008)
„Doar ea” (2009)
„Secret” (2009) (feat. Puya)
„Don’t Say It’s Over” (2010)
„One Shot” (2010)
„Whisper” (2011)
“Cand noaptea vine” (2012)

Ca invitat
“Nu mai am timp” (feat. Anna Lesko) (2003)
“Ce ti-as face (Selecta)” (feat. Anda Adam) (2005)
“Dragoste la prima vedere II (Daca dragostea dispare)” (feat. Connect-R) (2007)
“Around the World” (feat. Deepside Deejays & Grasu XXL) (2009)
“Convict” (feat. Simplu) (2011)
“Sus pe bar” (feat. Puya) 2010
“You Give Me Love” (feat. Stefan Stan) (2012)

 Sursa: Wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu