Horoscop feminin, caracteristici



            Femeia Berbec stie intotdeauna sa-si farmece admiratorii. Dornica sa impartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp in fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva.
            Elementul Foc care sustine structura energetica a nativilor Berbec este dinamic, ceea ce face ca femeia Berbec sa fie tot timpul plina de initiativa, prinsa mereu in câte o actiune care nu suporta amânare sau animata de un real zel de a incepe ceva. Iar atunci când nimeni nu vrea, nu poate sau nu are chef sa inceapa impreuna cu ea sa cladeasca o lume mai buna, singurul lucru care poate fi inceput este o relatie. Daca relatia va dura sau nu, asta numai bunul Dumnezeu stie.
            Desi femeia Berbec este de obicei o dezordonata sau o neatenta, atunci când isi doreste o relatie devine brusc parfumata, fardata, eleganta.
            Daca ea va fi cea care cucereste, acest lucru ii va scoate la lumina feminitatea nebuna, plina de ardoare, chiar exploziva, ce poate ameti de-a binelea un barbat, mai ales daca el face parte dintre cei care considera ca femeia nu mare are secrete pentru ei. In acest caz, al femeii care cucereste, singurul pericol pentru cuplu este tendinta - constienta sau nu - a femeii Berbec de a pastra “conducerea”.

 
            Femeia Taur este, indiferent de insemnele ei astrale, o femeie bine facuta (chiar si atunci cand este o miniona) si frumoasa la modul sanatos. Rareori o sa vedeti o femeie firava, plapanda in zodia Taurului (iar putinele femei Taur de acest fel trebuie de urgenta implinite corporal, altfel prapadesc influxul astral zodiacal degeaba).
            Femeia Taur este femeia care place tuturor, deopotriva pentru senzualitatea ei innascuta si de care este constienta, cat si pentru sex-appeal-ul pe care intentionat si-l cultiva inca din adolescenta. Buzele frumos conturate si adesea pline, sanii grei si cu severitate stransi in bluzele mulate ori lasati cu o candida nerusinare goi-goluti pe sub bluzele din materiale usor indiscrete, culorile vestimentare provocatoare contin un rafinament nevinovat ostentativ, care nu urmareste oferta sexuala cat provocarea erotica de factura adolescentina.
            Daca este luata prea repede, femeia Taur o sa va povesteasca despre vreo reteta culinara care a impresionat-o in copilarie si pe care o va prepara intreaga viata la fel de bine, ori o sa va povesteasca ce mult i-ar placea sa locuiasca in Elvetia (patria ideala a nativilor Taur). Ca si cum ea, femeia Taur, arata cum arata pentru a tine lectii de gastronomie, nu pentru a fi asaltata de cuceritori!
            Nu va lasati pacalit de conversatia nevinovata a femeii Taur! Daca v-a facut dependent de gusturile ei, este posibil sa deveniti admiratorul definitiv al acestei femei suficient de conservatoare si de inzestrate erotic incat sa nu mai doriti sa plecati niciodata de langa ea. 

            Femeia Gemeni este, in general, foarte grabita. Are multe de citit, multe de scris, multe de aflat, multe de impartasit. Ca si cum, daca nu ati face parte din lista prioritatilor ei informationale, nici n-ati avea cum sa-i intrati in atentie sau in gratii.
            Pe femeia Gemeni la o conferinta, la un simpozion, pe salile unei institutii de invatamant, cu putin inaintea unui examen, intr-o librarie, la un chiosc de ziare sau, pur si simplu, vorbind la telefon. Mai ales daca se prinde ca este urmarita, studiata, admirata, stie de minune sa faca pe dragalasa (Mercur, guvernatorul Gemenilor, poate lua imediat orice masca!), pe nestiutoarea, pe neajutorata. Atentie, deci, la aceste “gesturi mentale”, semn al unei minti care se misca extrem de repede.
            Daca trebuie sa plece la o intalnire, femeia Gemeni poate decide sa se lase asteptata pentru ca la televizor tocmai se anunta ce se petrece la capatul lumii si, fiindca nu-i place sa-si ceara scuze, va povesti cu inflacarare acea stire, probabil cu multa broderie de la imaginatia proprie, astfel incat barbatul gata sa contramandeze intalnirea (convins ca el nu are noroc la femei) sa simta ca motivul intarzierii face ca destinul lor in doi sa schimbe soarta omenirii.
            Adolescentina de felul ei, femeia Gemeni poate transforma defectul dispersiei mentale intr-o nonsalanta fermecatoare, iar absenta unei feminitati insistente sa fie scuzata de inapetitul ei pentru moda, cosmetice si altele de acest gen.
            De felul ei, femeia Gemeni vorbeste foarte mult, insa e posibil sa mimeze timiditatea, tocmai pentru a fi sigura ca va cucereste. Nu se da in vant dupa invitatii la restaurant, dar va face tot posibilul sa iesiti impreuna undeva, pentru a va testa manierele. 

            Femeia Rac nu moare niciodata de nerabdare sa iasa in lume. Cand o face, sa stiti ca a cedat presiunilor familiei de a-si “incerca norocul” ca sa se marite. Pentru asta, insa, ar trebui sa fie nitelus cam fata batrana.
            Femeia Rac mizeaza foarte tare pe presimtirile si pe perceptiile ei. Stie ca alesul inimii o va gasi atunci cand va veni momentul si, pentru aceasta clipa, ea se antreneaza sa devina o femeie “foarte gustoasa”, care impregneaza intreaga locuinta cu dantele, volane, arome, prajituri si poze cu ingerasi dolofani sau cu copii bucalati decupati de pe ambalajele cu reclame pentru sugari. Puteti gasi in ea sotia si mama ideala, daca mai aveti cumva idealuri de pe la 1900.
            Pe de alta parte, femeia Rac este o fiinta foarte placuta si “plina” - nu sub aspectul greutatii corporale, ci sub aspectul placerii pe care o puteti simti atingand-o. Aceasta fiinta lunara prin conditia zodiei (semnul zodiacal Rac este guvernat de Luna) are o carne placuta, consistenta la modul molatic, invaluitor, confortabil. Formele femeii Rac sunt asemenea prajiturilor bine crescute la caldura blanda a focului sau asemenea pernelor-fantezie in care te afunzi ca intr-o regasire de-o viata. Sanii mereu doldora de o iubire fara sfarsit sunt facuti sa umple orice caus si tresaltarea lor asigura orice privitor ca, sub aceste darnice circumferinte exista o inima gata mereu pentru o iubire de-a pururi.
            Nu conteaza cat de barbat sunteti. Langa nurlia femeie Rac puteti deveni rapid favoritul nr.1 al unei sotii bune ca painea calda, respectul ei profund, infinit, fiind rasplata onoarei pe care i-ati acordat-o de a o face mama copilului la care viseaza inca de la primele ei intelegeri.

            Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna in valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata in umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc.
            Femeia Leu nu va sta niciodata pe ganduri in fata unui obiect vestimentar sau a unei podoabe, oricat ar costa, daca “ii vine de minune”. La nivel subconstient, cu cat un obiect este mai scump, cu atat mai mult merita cumparat si purtat, ceea ce dinamizeaza si chiar amplifica placerea femeii Leu de a se etala pe scena vietii in diverse roluri interpretative.
            Femeia Leu va juca intotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neintelese, de la ipostaza de mama devotata pana la aceea de amanta ideala. Pasionala, frumoasa, solara, stralucitoare, intuitiva, plina de creativitate si adesea cu o imaginatie erotica neasteptata, femeia Leu poate deveni tinta oricarui barbat care vrea sa faca impresie buna in randul aristocratiei timpului avand la brat un personaj aranjat dupa ultimul racnet si de o regalitate somptuoasa.
            Cine ar putea ghici ca farmecul nativ al femeii Leu este capacitatea de a refuza exact ceea ce-si doreste si ca felul ei de a spune “nu” - plin de candoare si de naivitate - este de o cuceritoare autenticitate? Nasucul ei carn, ochii mari cu gene lungi, buzele usor intredeschise si cuprinse de un tremur abia perceptibil pot darama toate promisiunile de fidelitate facute (altor femei) de soti inconstienti sau de masculii slabi de inger. 
            Femeia Fecioara este o pudica nu pentru ca asa s-a nascut, ci pentru ca asa a fost educata. Sarmul personal de aici i se si trage, din acest conflict interior intre frica de pacatul trupesc si naturaletea cu care pacatuieste tocmai prin trup.
            Nu va luati dupa criticile ei permanente, nu acordati atentie fricilor ei de tot felul...! Nu va luati dupa faptul ca face o curatenie generala furibunda in onoarea petitorilor pana cu 5 minute inainte ca ei sa sune la usa! Toate acestea sunt doar consecintele puritatii ei interioare care nu se poate manifesta altfel!
            Daca o stimulati putin (nu mental, ci erotic) pe femeia Fecioara, o sa descoperiti o frumusete interioara in stare virginala, gata oricand sa se sacrifice pe altarul mentalitatilor si al prejudecatilor, prinsa intr-o daruire totala care va va face sa va simtiti zeul absolut al tuturor iubirilor omenesti.
            Femeia Fecioara are leac pentru orice neimplinire - priviti-i picioarele armonioase, coapsele roditoare de strangeri usor obraznice, mijlocul adesea inconjurat de o cingatoare abia provocatoare, sanii frumos arcuiti, intr-o linie nici copilaroasa, nici matura si gatul de camee, cu zulufi renascentisti care starnesc fiori la cea mai mica rasfirare a lor. Mai ales cand se arcuieste ca o felina ostenita, femeia Fecioara pune brusc in lumina o feminitate pe care nici femeia Balanta nu o egaleaza. Lasati-o sa se isterizeze putin fiindca ati venit la intalnire cu camasa botita - este modul ei de a va arata cat de mult va iubeste si cat de mult aspira ca perfectul cuplului sa fiti dvs., nu ea. 

            Pentru femeia Balanta, farmecele exista inca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna in valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea incredere in ele; de cele medievale, insa, trebuie sa ne indoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice in societate.
            Intr-adevar, femeia Balanta stie ca nimeni alta sa fie cu adevarat o prezenta feminina autentica, de la cel mai rebel fir de par pana la cea mai neinsemnata (aparent) cuta a rochiei. La ea totul este bine asezat, imbinat, adaugat, pentru ca totul trebuie sa evidentieze armonia culorilor, a formelor, a gesturilor. Vestimentatia femeii Balanta este intotdeauna vesela si intentionat combinata, ca un echilibru intre extravaganta si bun-simt, bijuteriile sunt intotdeauna de efect iar parfumurile adauga o nota care te indeamna sa o imbratisezi, sa o ai ca pe un obiect de podoaba care sa iti incante toate clipele vietii.
            Da, femeia Balanta este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci cand ea este mai terestra, chiar si bani. Ii plac relatiile la nebunie - viata ei nici nu ar avea sens in afara oamenilor - si, in anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, cat ca sa aiba o “pereche”.
            Femeia Balanta nu este o traditionala, nu familia si/sau perpetuarea speciei o intereseaza, ci complementaritatea, opozitia, polarizarea, deopotriva afectiva si erotica. O veti recunoaste intotdeauna dupa mirosul placut pe care il imprastie si dupa placerea cu care cumpara orice - adica orice are legatura cu persoana ei fizica si cu frumusetea personala.

            Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pana la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza in comportament urmele unui primitivism involuntar.
            A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, intrucat ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata in aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o impartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara in aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature.
            Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati invechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, insa, isi urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi inca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale.
            Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie - cu alte cuvinte - sa se descurce si singura. Atingerea ei infioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete “electrice” si sani obraznici, de sub care se formeaza un abdomen imbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca - merita subliniat - acestea fac parte dintre dotarile ei native.
            Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?!


            Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala intre cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati impreuna vreo planeta din alte universuri.
            Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima intalnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine intr-o carte de bucate sau in miturile cosmogonice ale dogonilor.
            Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni decat ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus decat jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, insa mult mai inceata decat femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, insa mai putin decat femeia Fecioara.
            Pentru ca ii place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima intalnire si, pentru ca ii plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie imbelsugata si la propriu, si la figurat.
            Femeia Sagetator de tipul hedonist este inalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Langa aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamant pentru oamenii care se incarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe indelete si pe saturate pana la adanci batranete.
            Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel incat in ea sa incapa tot universul.
            Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, inflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida in executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, in asa fel incat sa n-o mai cautati niciodata. 
            Femeia Capricorn nu este o duduie de duzina! Adeseori grava, matura, mai serioasa decat este cazul, ea asteapta doar o atmosfera ceva mai “calda” pentru a se desfasura. N-o sa auziti niciodata din gura ei barfe sau maruntisuri, dar daca va ajunge in centrul atentiei, pregatiti-va sa faceti o cura serioasa de ras.
            Femeia Capricorn are resurse nebanuite, multe dintre ele temperate de reputatia acestui Semn zodiacal ca ar fi “batran”. Mai degraba, femeia Capricorn nu considera ca trebuie sa strice un orz de calitate pe orice oratanie prezenta in mediul ei.
            La prima vedere, este posibil sa va izbeasca mai intai anti-farmecele personale ale femeii Capricorn, consecinta a unei vestimentatii careia nu-i acorda atentie sau a lipsei constante de chef de a se farda. Ochiul unui barbat care se pretinde bun cunoscator al femeilor va sti sa provoace aceasta feminitate ascunsa sa se dezvaluie cu naturalete si cu spontaneitate. Ea va iesi la lumina in tonuri pastelate, in linii elegante ce imbina la un loc croieli de epoca si desu-uri de ultima ora, intr-o constienta neglijenta a formelor si mirosurilor.
            Femeia Capricorn nu frapeaza pe nimeni de la prima vedere dar prezenta ei se va face simtita printr-o separare constienta de ceilalti, prin tacere si, la momentul potrivit, prin interventii cu miez sau de un umor foarte sanatos. Ea stie sa combine romantismul adeseori fara perspectiva al femeii Pesti cu atacul bine calculat al femeii Scorpion, astfel incat sa nu va mirati daca va treziti peste noapte personajul unei mari aventuri amoroase ce implica discretia de rigoare dar si un arsenal erotic pe care in ruptul capului nu l-ai fi banuit la aceasta fiinta.
            Trecerea femeii Capricorn prin viata dvs. ar putea fi marcata de o carte despre civilizatii disparute sau de programul pe ultimele trei luni la cinemateca. Femeia Capricorn are o relatie speciala cu timpul, ceea ce va va face sa simtiti ca a venit fie prea devreme, fie prea tarziu la intalnirea dvs. cu destinul. 


            Femeia Varsator este o “electrica”: are capacitatea de a “electrocuta” pe oricine vine in contact direct cu ea. In limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.
Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina in permanenta de idei si gata sa inventeze orice - de la un ac de cusut mai rapid pana la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care isi doresc o relatie “exciting”.
            Are ochi foarte frumosi femeia Varsator, ca ai nimanui altcuiva. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult decat cateva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special in ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde in foarte multe universuri.
            Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea insasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri imbracate la nimereala si lucruri cautate zile intregi pe la magazinele de lux, in combinatii adeseori neasteptate. Ele ii pot pune in valoare formele cilindrice, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut.
            Energia uraniana este una a inaltimilor si femeia Varsator nu merge decat catre in sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant - culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa castige timp.
            Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mana pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile. 

            Femeia Pesti este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adanci par a privi in lumi aflate dincolo de inchipuirea noastra. Sunt nostalgici, incarcati de un dor angelic.
Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt intotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale in priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata.
            Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea insasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate.
            Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor venit dintr-o directie neasteptata, dar, in realitate, ei ii este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptand in realitate complimente si certitudini ca inca mai este iubita si dorita. Din punct de vedere erotic, se zbate intre teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.
            Acest aer de puritate, starea de nostalgie si miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni si, mai ales, pentru barbatul care stie sa descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat intr-o iubire deopotriva terna si mistica, datorita careia fuziunea amoroasa poate dura la infinit sau va poate ajuta sa transcendeti limitele simplei imperecheri trupesti.

 Sursa: www.horoscop-femei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu