Prietena ta cea mai buna...prietena sau dusman?

            Se stie ca femeile sunt foarte competitive si din pacate aduc competitivitatea si in relatiile lor de prietenie si chiar in cele amoroase. 
            Cand vine vorba despre prietenele lor, femeile devin competitive chiar si cand miza o constituie dragostea sau banii. 
            Tu ai o astfel de prietena, care incearca mereu sa iti diminueze orice merit si sa iasa ea in fata? Daca nu stii ce sa raspunzi, iata cateva semne care iti arata ca prietena ta este cel mai mare adeversar al tau!

Vrea sa stie totul despre ce faci tu!
            Ar putea parea un interes prietenos, dar daca consideri ca intrebarile ei depasesc limitele, e cazul sa iti pui niste semne de intrebare.
            De exemplu, chestiunile financiare sunt personale, iar daca primesti deseori intrebari despre ce salariu ai, cum l-ai cheltuit sau ce planuri ai cu banii economisiti, nu ar trebui sa te simti obligata sa raspunzi. Cel mai probabil vrea sa copieze modelul.

Prea multe discutii despre viata ta sexuala
            Da, fetele discuta mici aspecte ale vietii lor sexuale, insa cand intrebarile devin prea multe si prea dese e cazul sa spui stop! Viata intima este exact asa…intima! Gandeste-te mai ales cum te-ai simti daca iubitul tau ar discuta astfel de detalii cu prietenii lui. Nu o lasa pe prietena ta sa inceapa sa faca comparatii intre viata sa intima si a ta, nu aduce niciun beneficiu.

Vrea sa fie exact ca tine
            Este poate cea mai teribila situatie. Daca tu esti cea care are mai mult succes, esti mai agreabila si in general mai atractiva pentru cei din jur, si prietena ta pur si simplu te copiaza in toate aspectele pe care le cunoaste despre tine, situatia poate deveni foarte neplacuta si cel mai probabil este cazul sa te indepartezi de ea.
            Putina competitivitate intre prieteni nu strica, din cand in cand, mai ales cand este amuzant, dar nu este ok sa faci din asta un stil de viata si sa te raportezi tot timpul la o alta persoana. Indiferent de ce parte a baricadei te afli, e bine sa te gandesti la exact ce fel de relatie ai cu prietena ta!

Sursa: www.perfecte.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu