Gama de produse pentru un ten iritat


            Inca din adolescenta, o persoana poate sa isi dea seama ce fel de ten are. Daca stii ca epiderma ta este predispusa la iritatii, afla acum ca Nivea scoate pe piata o gama de produse pentru tipul tau de piele - Nivea Visage Pure Effect.
            Pentru ca in adolescenta corpul nostru are parte de multe transformari, printre care si acnee, tenul sensibil necesita o rutina de ingrijire speciala, iar gama Nivea iti propune produse special create pentru tine.
            „Acneea este extrem de comuna in perioada adolescentei - aproximativ 80% dintre tineri se confrunta cu episoade acneice. Din pacate, impactul acneei depaseste aspectul fizic, influentând si perceptia sinelui”, a declarat dr. Claudia Teodorescu, Expert Dermatolog Nivea.
            Pentru a trece peste aceasta perioada si a combate efectele ei dupa ce trec anii, trebuie sa ai grija sa iti cureti tenul si sa il hidratezi fara sa il incarci.
 
Gama Nivea Visage Pure Effect contine:
            Servetelele demachiante exfoliante 3-in-1 cu extract de magnolie care curata pielea in profunzime, exfoliaza si ii ofera tenului un aspect mat. Servetelele au doua fete: partea fina curata pielea in profunzime si indeparteaza machiajul, in timp ce partea abraziva exfoliaza si matifiaza tenul.

            Extra Deep Facial Cleansing reprezinta o inovatie pentru piata cosmeticelor, eliminând impuritatile tenului intr-un singur pas, cu 5 beneficii importante: elimina impuritatile pielii, curatând-o in profrunzime, previne reaparitia cosurilor, ajuta la curatarea porilor si la eliminarea punctelor negre, nu irita pielea si poate fi folosita de asemenea ca masca, matifiind tenul.

            Thermo Daily Deep Cleanser previne aparitia cosurilor si a punctelor negre, prin actiune antibacteriana in straturile din profunzime. De indata ce gelul este aplicat pe tenul umed, se transforma in spuma si se auto-incalzeste, pentru a inlatura excesul de sebum si a deschide porii.

            Stay Clear Lotiune tonica purifianta care contine o formula fara alcool, imbogatita cu minerale marine ce previn aparitia impuritatilor.

            Clean Deeper Scrub pentru curatare zilnica: curata porii si are un efect dublu: previne aparitia cosurilor si a punctelor negre datorita granulelor albastre care contin acid lactic si exfolieaza delicat, pentru un ten catifelat si uniform.

            Control Shine Crema gel matifianta este un produs de ingrijire zilnica, cu actiune 2 in 1: elimina excesul de stralucire datorita pigmentilor matifianti si hidrateaza pentru intreaga zi.

Sursa: www.intrefete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu