Animal X se tin de serenade in Centrul Vechi!



            Concursul “Sub balcon iti vom canta o serenada” organizat de Animal X a avut in sfarsit un castigator. Declaratia de dragoste a lui Tudor a fost cea mai votata pe facebook, deci prin urmare  s-a lasat cu o serenada sub balconul iubitei lui, Ioana.
            Gestul extrem de romantic a avut loc joi, 10 mai, in Centrul Vechi al Capitalei, unde Animal X a cantat alaturi de fanii care au sustinut reinventarea trupei.
            Tu ti-ai dori sa-ti canta Animal X o balada sub balcon?



            Daca tot i-am adus in discutie pe baietii de la Animal X sa nu uitam de concertul lor aniversar care va avea loc pe data de 17 mai, la ora 22:00 in Clubul Tribute! Dupa recordul din luna martie pe care l-au inregistrat cu balada “Doar tu si eu” (care le-a adus peste 1.700.000 de vizualizari pe Youtube), Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere pregatesc pentru luna aceasta multe surprise si evenimente.
            Au trecut 13 ani de cand am auzit pentru prima data de Animal X, in toata aceasta perioada trupa s-a reinventat iar acum daca tot au revenit in forta, baietii sunt pusi pe fapte mari, caci dupa concertul aniversar mai pregatesc un concert in data de 25 mai care va avea loc in aer liber in cadrul “Recicloniada edititia a III-a”. Animal X are in pregatire o serie de alte lansari si evenimente care le poarta semnatura de stil si care vor readuce impreuna pana la sfarsitul anului o trupa care a facut istorie si cei peste 1 milion de fani ai sai.

Pretul unui bilet la concertul aniversar Animal X este 30 lei!
Biletele pot fi achizitionate din clubul Tribute!

Covor de iarba, lumanari si arbusti de liliac
            Pe 17 mai, la ora 22.00 in Clubul Tribute, vor sustine concertul – eveniment aniversar pentru a celebra alaturi de fani 13 ani de muzica Animal X. Si nu vor avea covor rosu, vor avea covor de iarba asternut pe asfalt din strada pana la intrarea in club.
            Pentru deschidere v-au pregatit ceva special, o trupa pe care o recomanda si o sustin – Classic Beat Orchestra – care in structura unei orchestre de jazz va sustine un recital de muzica clasica in ritmuri etno-jazz si dub-step. Va urma un recital acustic Animal X cu acompaniament de quartet de coarde, intr-un decor de flori albe si lumanari.
            La miezul noptii isi vor pune o dorinta si vor sufla in lumanarile din muffins-uri impreuna cu toti cei prezenti alaturi de ei, dupa care vor canta intr-un concert in care se vor reintoarce in 1999 si vor strabate timpul muzical pana in 2012. La sfarsitul petrecerii,13 arbusti de liliac alb vor ajunge in posesia celor care vor sa-i planteze si participe la tombola prin care pot sa-i castige.
            “Am crescut impreuna, ne-am maturizat si ne-am transformat impreuna cu fanii nostri, si este normal ca acum, dupa 13 ani, sa dedicam fanilor aniversarea noastra printr-o serie de evenimente interactive, la care ei participa efectiv si iau decizii in ceea ce priveste realizarea lor” declara Serban, liderul trupei Animal X.
            Povestea Animal X, a inceput in urma cu 13 ani la Constanta. Erau trei baieti simpli pe care i-a unit intai de toate pasiunea pentru break-dance.  Apoi melodiile lor au facut istorie in muzica romaneasca. Ei sunt cei care au readus break-dance-ul in Romania, au  avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor romanesti si au stabilit recorduri ce nici pana acum nu au fost egalate. 
 
            Uitati cateva poze la de repetitiile pentru concert! Enjoy!

 

 
 
 
 







Sursa: www.enational.ro

Un comentariu: