Alexandra Stan si Edward Maya nu sustin Mandinga la Eurovision!



            Unde le este spiritul national? Alexandra Stan si Edward Maya NU sustin Romania la Eurovision! Inna si Ilie Nastase singurele vedete internationale care sunt alaturi de Mandinga.
            La Eurovisionul din acest an, Romania este reprezentata de Mandinga, iar la casele de pariuri melodia “Zaleilah” este cotata printre favorite.
            Pentru a ajuta la promovarea Romaniei peste hotare, dar si pentru a avea o sustinere mai mare pentru finala din aceasta seara, Costi Ionita impreuna cu echipa sa manageriala au contactat cei mai importanti artisti din Romania, care au o imagine si un public foarte larg in strainatate sa sustina formatia “Mandinga” la Eurovision.
            Cele trei nume grele care au fost contactate sunt Alexandra Stan, Edward Maya si Inna. Echipa lui Costi le-a cerut acestora sa posteze un filmulet sau o fotografie pe paginile lor de Facebook, insotit de un mesaj de sustinere pentru Mandinga. Reprezentantii Alexandrei Stan si ai lui Edward Maya au spus “NU” categoric, in timp ce ai Innei a trimis un mail cu mesajul ei celor de la Mandinga.
            In aceste conditii se ridica intrebarea “Unde le este spiritul national?”, intrucat pe paginile lor de Facebook posteaza videoclipuri ale altor natiuni, fara a le cere cineva acest lucru, videoclipuri care nu reprezinta Romania in vreun fel.
            “Ar trebui sa luam exemplu de la alte natiuni care in astfel de momente importante pentru tara, sunt unite. Asa cum o emblema a Romaniei peste tot in lume , cum este Ilie Nastase, a acceptat sa sustina Romania la Eurovision, altii de ce nu pot?”

            Finala concursului Eurovision va avea loc sambata, de la ora 22.00 (ora Romaniei), iar emotiile au inceput deja pentru Mandinga.
            Mandinga va urca pe scena cu numarul 14 in finala Eurovision Song Contest, care va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si TVR International astazi, sambata 26 mai, de la ora 22.00. 

 Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu