Concert caritabil pentru Serban Ionescu

MIHAI MARGINEANU, VUNK, VITA DE VIE, BERE GRATIS, LUCIAN VIZIRU & DARKTOWN vor canta pentru SERBAN IONESCU


            Acestia sunt  artistii care vor  participa la concertul caritabil in beneficiul  actorului. Dupa  ce colegii de scena de la TNB au initiat demersuri in sensul strangerii de fonduri pentru actor, a venit randul oamenilor  din lumea muzicii sa-l sprijine in lupta sa cu problemele de sanatate. Avand in vedere gravitatea situatiei si factorul timp, nu avem nici o zi de pierdut. Serban are nevoie de noi AZI!
            Un actor, un OM, un prieten este incercat de soarta. El ne-a daruit o viata intreaga din sufletul sau. Haideti sa-i dauim si noi atat cat putem! Sa facem un gest pentru fiecare zambet si pentru fiecare emotie pe care ne-a  transmis-o! Oricui i se poate intampla sa fie muscat de o capusa. Nu trece nepasator peste durerea lui. In acest moment orice suma este binevenita intrucat tratamentul impotriva bolii lui Serban Ionescu, conform spuselor acestuia, se ridica la zeci de mii de euro lunar. Prin urmare va rugam sa va alaturati noua in acest demers pentru a incerca sa-i usuram situatia marelui actor si sa-l revedem cat de curand pe scena, dar si pe micile sau marile ecrane.
            Multumim pe aceasta cale artistilor care au raspuns cu promptitudine apelului nostru si au acceptat sa cante gratis. In ziua spectacolului vor fi puse in vanzare tricouri cu expresii celebre ale indragitului actor si vor fi amplasate urne speciale in care veti putea face donatii.
            Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar incasarile vor fi donate in totalitate lui Serban Ionescu. Asadar va asteptam luni  21 mai, orele 20:00 in Silver Church  sa-l sustinem pe „Pelicanu'” si sa ne  bucuram de un concert 100% LIVE. Partenerii acestei campanii sunt :  Ziarul Click!,  Asociatia „Sprijin pentru Viata”, „Romania Libera”, Academia Catavencu, Shake Advertising , Romtelecom ( prin linie verde ce va fi activa incepand cu data de 21 Mai)

0900 900 370: 2 euro/apel
0900 900 374: 10 euro/apel






 Sursa: www.tscarena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu