Vrei sa iti ajuti o prietena singura sa isi gaseasca partener? Afla cum!

            Prietenele se ajuta intre ele atunci cand vine vorba de dragoste. Fie ca una este singura sau amandoua, mereu se gasesc cunostinte sau amici pe care una dintre ele ii poate prezenta celeilalte. In plus, se ivesc intotdeauna oportunitati de a intra in vorba cu barbati necunoscuti dar care pot fi potriviti pentru una dintre cele doua prietene.


            Daca vrei sa joci acest rol si sa iti ajuti o prietena sa isi gaseasca in sfarsit perechea, iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi pentru a putea duce la bun sfarsit aceasta sarcina deloc usoara:

Asigura-te ca aveti gusturi diferite in materie de barbati
            O relatie perfecta intre doua prietene nu poate exista atunci cand au aceleasi gusturi in ceea ce priveste barbatii. Cu atat mai mult o asemenea relatie nu poate functiona in cazul in care vrei sa o ajuti in a-si gasi perechea potrivita.

Ofera-i incurajarile de rigoare
            Tu stii deja cat de minunata, frumoasa si cool este prietena ta. Ea pe de alta parte, va uita de toate aceste lucruri atunci cand va fi pusa fata in fata cu un barbat pe care il place. In postura aleasa de tine insa, esti o veritabila antrenoare si va trebui sa o incurajezi la fel cum ai incuraja o echipa de volei. Cu cat ii vei spori increderea in sine, cu atat vei avea mai putin de lucru cu ea si o vei ajuta sa isi indeplineasca dorinta mai repede.

Initiaza contactul cu barbatul pe care il place prietena ta
            Oamenii sunt de obicei mult mai timizi atunci cand trebuie sa initieze o conversatie cu o persoana pe care o plac si o doresc. Daca vrei sa o ajuti cu adevarat pe prietena ta, poti fi tu cea care initiaza contactul cu barbatul in cauza. Tie iti va fi mult mai usor, de vreme ce nu ai nicio intentie ascunsa in ceea ce-l priveste.

Discuta in termeni laudativi despre ea dar nu exagera
Rau:
El: Uau, imi place piesa asta!
Tu: Chiar asa? Vai de mine, prietena mea iubeste muzica de asemenea!
Bine:
El: Uau, imi place piesa asta!
Tu: Chiar asa? Iti place trupa … ? Nu am apucat sa ii ascult dar prietena mea incearca sa ma convinga de multa vreme sa o fac.

Nu te apropia prea mult de el
            Vrei ca prietena ta sa iasa in sfarsit in oras cu el, sa inchege o relatie normala prin urmare, aminteste-ti ca sarcina ta este doar sa facilitezi primul contact, nu sa le tii companie pana se satura de tine.

Nu pleca insa decat daca esti sigura ca prietena ta e O.K.
            Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand incerci sa iti cuplezi prietena cu un barbat necunoscut, este sa te gandesti la ea in primul rand. Trebuie sa stii cand sa iesi din peisaj si sa ii lasi sa discute intre patru ochi dar in acelasi timp trebuie sa te asiguri ca atunci cand o faci, prietena ta nu e in pericol si esti sigura ca ati facut impreuna alegerea cea mai buna.

Sursa: dindragoste.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu