Vedete care au fost concediate. Vezi de ce!

Charlie Sheen

            Cel mai recent si mai cunoscut scandal de acest gen e cel care il are in prim plan pe Charlie Sheen. Charlie era cel mai bine platit actor de televiziune, primind sute de mii de dolari pentru fiecare episod al sitcomului “Doi barbati si jumatate / Two and a Half men”. Asta nu i-a fost de ajuns ingamfatului actor care a avut tot felul de pretentii, iar cand acestea nu i-au fost indeplinite, l-a jignit in public pe producatorul Chuck Lorre. Aceasta a fost picatura care a umplut paharul, avand in vedere ca Charlie Sheen nu fusese cel mai serios coleg – sunt cunoscute problemele lui cu alcoolul si drogurile. 

Isaiah Washington

            Probabil ca numele nu ti-ar spune nimic daca nu ai vedea poza. Isaiah ar fi putut deveni mult mai cunoscut daca ramanea in serialul “Grey’s Anatomy” in rolul lui Burke. Din pacate pentru el, i-a luat-o gura pe dinainte si a facut o remarca negativa despre orientarea sexuala a lui T.R. Knight (foto stanga), care este homosexual. Washington si-a cerut scuze, insa dupa aceasta isprava producatorii nu au mai vrut sa-i prelungeasca contractul. 

Shannen Doherty

            Focoasa actrita a fost concediata nu o data, ci de doua ori. Prima data s-a intamplat pe cand juca rolul Brenda din „Beverly Hills 90210”. Shannen obisnuia sa se certe cu colegii, sa intarzie la filmari si sa pozeze goala, ceea ce nu i-a placut producatorului Aaron Spelling, mai ales ca Shannen era si o influenta negativa pentru fiica lui, Tori Spelling. Insa Aaron i-a mai dat o sansa lui Shannen opt ani mai tarziu, cand a distribuit-o in serialul „Charmed / Farmece”. Din pacate, bruneta nu se cumintise intre timp asa ca a inceput iar cu scandaluri si certuri. A fost concediata dupa al doilea sezon. 

 Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu