Blestemul solistelor Mandinga


            Noaptea Eurovisionului ne-a lasat un gust amar. Trupa Mandinga n-a reusit sa obtina decat locul 12 in finala Eurovision din Azerbaidjan.
            Dincolo de posibile explicatii si de declaratii facute de cei implicati, multa lume se intreaba ce se va intampla de acum incolo cu formatia. Mai ales ca de-a lungul timpului s-a vorbit de “blestemul Mandinga”: atunci cand solista trupei devenea prea mediatizata, colegii ei decideau sa se desparta de ea.
            Dincolo de motivele oficiale, se pare ca gelozia a fost cea care i-a impins pe cei de la Mandinga sa isi concedieze de-a lungul timpului solistele. Iar acest lucru a fost cat se poate de clar in cazul Elenei Gheorghe. La inceputul lui 2006, ea anunta oficial ca paraseste Mandinga pentru ca nu era de acord cu aducerea a inca doua soliste in trupa. In realitate, marul discordiei a fost altul: baietii si impresarul formatiei au considerat ca Elena era mult prea promovata. De fapt, erau deranjati de faptul ca numele ei se confunda cu acela al formatiei, ca practic ea devenise imaginea care vindea. 


Elena Gheorghe a plecat din formația Mandinga in 2006
            Dupa plecarea Elenei, baietii au adus in trupa trei fete: Biu Marquetti, Elena Ionescu si Antonieta Gonzalez Arocha. Exotica Biu a devenit rapid centrul atentiei, si ea, ca si Elena Gheorghe, fiind intens mediatizata.
            Lucrul acesta i-a suparat din nou pe baieti, care si-au schimbat atitudinea fata de cubaneza. Aceasta a plecat din formatie, nemultumita de felul in care era tratata. Imediat a parasit trupa si cealalta cubaneza, iar in formatie a ramas o singura solista: Elena Ionescu. Insa nici pentru ea viata alaturi de baietii din trupa nu a fost prea roz. In vara lui 2007, Mandinga a concertat in Parcul Tineretului din Capitala fara simpatica bruneta. In locul ei, pe scena a urcat Laura, o blonda care mai colaborase cu Mandinga.


            Intrebati ce s-a intamplat cu Elena, baietii nu au respins ipoteza despartirii. Ba chiar au declarat, intr- o emisiune TV, ca daca lucrurile nu mai merg cum trebuie, se vor desparti prieteni. Insa, se pare ca Elena a avut un inger pazitor, care a salvat-o, atunci de la excludere. Acum insa, numai cei de la Mandinga stiu cum vor sta lucrurile. Cert e un lucru: Elena a devenit mult mai promovata decat restul formatiei. Chipul ei apare in paginile si pe copertele publicatiilor, ba chiar e pusa sa vorbeasca in numele trupei. S-ar putea ca esecul de la Eurovision sa fie un bun motiv oficial pe care baietii sa il invoce daca ar renunta la colaborarea cu actuala solista. Elena, ai grija!
            “Ne pare rau ca nu am reusit sa aducem un loc mai bun pentru tara noastra, dar Dumnezeu ne este martor ca am muncit enorm si ne-am dedicat integral acestui concurs, alaturi de echipa TVR. Va multumim din inima pentru ca ne-ati sustinut si ati crezut in noi. Am incercat sa fim ambasadori cat mai buni pentru Romania si, dupa acest Eurovision, la cate interviuri am acordat, cu siguranta ca multi straini au descoperit si altfel tara noastra”

Sursa:  www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu