Teo Trandafir si Constantin Iosef de azi sot si sotie


            Teo e cea mai fericita femei din lume. Astazi se va casatori cu alesul inimii sale, Constantin Iosef, are o fetita minunata, pe Maia si va sarbatori nunta dar si ziua ei de nastere, care e tot astazi, in compania oamenilor care ii sunt cei mai dragi. Dar, cel mai important e faptul ca barbatul care ii devine astazi sot a venit brusc, dar la timpul potrivit in viata ei si este cu siguranta alesul inimii sale.


            Teo Trandafir si logodnicul ei, Constantin Iosef, numara orele pana cand isi vor uni destinele. Aproximativ 150 de invitati care vor participa la nunta vedetei.
            Rochia miresei este realizata de Liza Panait, iar costumul de ginerica este o creatie marca Alexandru Ciucu. Teo a anuntat ca spre dimineata va schimba tinuta cu o a doua rochie, realizata de aceeasi creatoare de moda.
            Teo a tinut foarte mult ca nunta sa nu fie una de fite, de aceea meniul va fi unul traditional, cu sarmale ca fel principal.
            Petrecerea va avea loc in studiourile MediaPro, pe malul lacului din Buftea. Vedeta de 43 de ani nu va pleca in luna de miere imediat dupa nunta, deaorece atat ea cat si viitorul mire sunt ocupati in aceasta perioada. Teo a spus ca spera sa plece macar o saptamana in cursul acestei veri.
Cum l-a cunoscut Teo pe Constantin Iosef? Cum s-a intamplat totul?
            “Deodata! Bine, asta e un lucru pe care prin definitie nu poti sa-l planuiesti.
Cum ar fi sa te scoli asa, luni dimineata, si sa zici: “Azi ar fi o idee sa scap cu viata din ceva nasol rau, pe marti ma odihnesc nitel si cred ca miercuri m-as cam indragosti lulea”...
            Stii care e singurul lucru care conteaza aici? Ca a aparut cand nu ma asteptam, dar cand eram mai pregatita ca niciodata pentru intalnirea asta”, a declarat vedeta.
            Acum trei luni, cand Iosef Constantin cu care se casatoreste astazi Teo era un mister pentru toata lumea, am intrebat-o pe vedeta cine este el, barbatul cu care se va marita, iar raspunsul a fost mai mult decat minunat: “Ma marit cu un om alaturi de care ma vad imbatranind.”

 Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu