Justin Bieber box si inchisoare


            Dupa ce in urma cu cateva zile a atacat un fotograf pentru ca a fost prea insistent si ii facea poze in timp ce se afla cu iubita, Justin Bieber vrea sa ia masuri.
            Tanarul a declarat ca trebuie sa se apere intr-un fel si astfel a luat lectii de box de la celebrul Mike Tyson. Cei doi au fost chiar filmati la primele lectii si le puteti vedea si voi pe bravonet.ro.
            Daca este acuzat si gasit vinovat, Justin Bieber ar putea merge la inchisoare pentru sase luni dupa ce a lovit un fotograf.
            Actorul iesea dintr-un mall impreuna cu iubita lui, Selena Gomez, cand fotografii s-au napustit asupra lor. Desi este calm si prietenos de obicei, Justin s-a enervat si a lovit un jurnalist, care apoi a apelat numarul de urgenta. Justin si Selena au plecat inainte sa soseasca masina de politie.
            Acum, Bieber este la un concert in Norvegia, dar cand revine in SUA va trebuie sa stea de vorba cu politistii pentru ca fotograful lovit a avut nevoie de ingrijiri medicale si a depus plangere impotriva artistului. Politia a inaintat dosarul procuraturii, iar daca va fi acuzat oficial, tanarul de 18 ani, ar putea chiar sa ajunga la inchisoare.
            Nu ar fi prima data cand o vedeta are probleme in urma altercatiei cu un fotograf. Russel Brand, Jude Law, Russel Crowe si Cameron Diaz si-au pierdut si ei cumpatul din cauza aparatelor foto. 

Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu