Defectele tale in functie de zodie


Berbec (21 martie - 20 aprilie)
            Impulsivitatea si orgoliul sunt cele mai mari defecte ale tale. Crezi ca ai intotdeauna dreptate si ca toti ceilalti ar trebui sa iti urmeze “ordinele” neconditionat.  


Taur (21 aprilie - 21 mai)
            Incapatanarea ta exagerata poate scoate din sarite pe oricine! De asemenea, iubesti rutina, iar cand apare o schimbare oricat de mica in viata ta, iti stresezi toti cunoscutii cu vaicareala ta. 




 Gemeni (22 mai - 21 iunie)
            Ba esti in culmea fericirii, ba esti morocanoasa, de la o clipa la alta. Evident ca ii bulversezi pe toti cei care iti sunt in preajma si care au senzatia ca nici nu te cunosc prea bine.



Rac (22 iunie - 21 iulie)
            Uneori poti fi atat de retrasa si antisociala incat nu te poti abtine sa nu-i respingi pe toti cei care vor sa fie in preajma ta. Pe de alta parte, nu te poti abtine sa nu barfesti atunci cand ai ocazia. 


Leu (23 iulie - 22 august)
            Orgoliul este cel mai mare defect, dar si dusman al tau. Uneori tratezi oamenii cu un aer de superioritate, ceea ce nu face decat sa-ti creeze probleme. 



Fecioara (23 august – 22 septembrie)
            Obsesia ta pentru ordine si disciplina este o adevarata corvoada pentru cei apropiati. De asemenea, iti place la nebunie sa le spui tuturor ce trebuie sa faca si uneori poti fi extrem de critic. 



 Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
            Esti tot timpul nehotarata si dureaza o vesnicie sa iei o decizie. Pe de alta parte, esti si foarte delasatoare, un defect din cauza caruia ai multe de pierdut. 



Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
            Iubesti competitia, dar uneori poti fi atat de inversunata sa castigi incat nici nu tii cont de consecinte. Incearca sa iti depasesti egoismul. 



Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
            De multe ori spui lucruri care ii ranesc pe cei apropiati. Chiar daca nu o faci intentionat, ar fi indicat sa te gandesti de doua ori inainte de a deschide gura.



Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
            Daca nu te lauda ceilalti, te lauzi singura fara nicio problema. Iti place la nebunie sa le spui celorlalti cat de bine te descurci sau cat de frumoasa si inteligenta esti. Din pacate, asta nu lasa o impresie prea buna.



Varsator (21 ianuarie - 18 februarie)
            Egoismul tau poate atinge cote alarmante din cand in cand. Cel mai ciudat pentru cei apropiati este ca toanele tale de egoism alterneaza cu cele de altruism total, iar ei nici nu mai stiu cum sa te perceapa. 



Pesti (19 februarie - 20 martie)
            Esti o vesnica nerecunoscatoare. Indiferent de cat de mult ai fost ajutata, tot timpul ai impresia ca celor din jur nu le pasa de tine. 


Sursa: www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu