Afla ce fac barbatii dupa o despartire


            Te-ai intrebat vreodata ce face un barbat dupa ce se desparte de partenera lui? Noi am gasit raspunsurile! Afla si tu tot ce este posibil sa faca un barbat dupa despartire!


Trimite mesaje...de tot felul
            Ohoo! Iata o categorie de barbati absolut fantastica si des intalnita - cei care recurg la tehnologie ca sa dea o noua nuanta despartirii. Si iata cum messenger, mail, facebook devin dintr-odata mijloace pentru comunicarea care, cel mai probabil, nu a existat in cuplul vostru. Este momentul sirului interminabil al celor 3 tipuri de mesaje: mesajul cu amenintari, mesajul cu induplecari si mesajul cu reprosuri.

Iese cu baietii si pune gura pe alcool
            Ce altceva i-ar merge mai bine la suflet decat sprijinul si imbarbatarea gastii de baieti? Spun asta in cel mai pozitiv mod cu putinta si chiar este de admirat, insa exista si posibilitatea ca gasca sa fie o influenta negativa, poate chiar motivul despartirii voastre. In acest caz el este prea imatur ca sa o vada. In plus, nu este exclus ca in acele zile sa se imprieteneasca cu bauturile alcoolice.

Plange
            Melodia  celor de la Holograf se bazeaza pe realitate. ,,Si baietii plang cateodata...  Da, plang in ambele cazuri: daca este vina ta, pentru ca se simte dezamagit, marginalizat si poate chiar exclus dintr-o relatie in care a investit orice era de investit;  daca este din vina lui, din furie sau pentru ca refuza sa vada ca a gresit si a lasat totul sa i se scurga printre degete.

Gaseste pe altcineva
            Daca l-ai inselat, din amagire sau din orgoliu, isi va gasi rapid pe cineva desi chiar si el stie ca noua relatie nu este o garantie a fericirii. Daca te-a inselat si nu ii pasa, fie va ramane cu acea persoana, fie va cauta din nou pe altcineva, ceea ce inseamna ca ai avut de-a face cu un fustangiu de 2 lei. Daca nu cumva 2 lei este o suma prea mare.

Se sfatuieste cu mama lui
            Cine poate scapa de tirul intrebarilor mamei care simte tot? Iar daca tot timpul a fost apropiat de mama lui, discutia va fi inevitabila. Nimic de comentat aici, mamele sunt mame!

Da sfoara in tara ca el a incheiat relatia
            O metoda care abunda de orgoliu masculin si frustrare in cazul in care tu alegi sa inchei relatia, este sa dea sfoara in tara, in special printre prietenii comuni, ca el este cel care ti-a dat papucii pentru ca si pentru ca...
Lupta sa te recucereasca
            O varianta din povestile cu zane si uneori, din situatiile reale ale zilelor de astazi… Indiferent cine a gresit si a provocat despartirea, el lupta sa te recucereasca sau face tot posibilul pentru a inlesni impacarea si chiar vrea ca totul sa fie asa cum era in vremurile bune.
            In spiritul obiectivitatii, trebuie sa recunoastem ca si femeile apeleaza la o parte din aceste tactici sau tipuri de comportament dupa despartire. 

Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu