Cele mai urate lucruri pe care le poti auzi de la prieteni atunci cand esti singura


 
            Partea buna in a fi singura este ca, in general, prietenele tale vor fi mult mai interesante de tine si de viata ta in general, mult mai exploziva probabil decat cea a cuplurilor stabile.
            Vestea proasta? De cele mai multe ori prietenele vor dori sa discute despre viata ta amoroasa indiferent daca tu esti sau nu in dispozitia de a o face ori daca iti doresti acest lucru. Si evident ca vor avea opinii proprii. Si intrebari. Si daca esti singura de mult timp, multe dintre acestea vor deveni cat se poate de enervante sau stanjenitoare. Iata cateva dintre aceste intrebari sau afirmatii deloc placute:

“Te vezi cu cineva? De ce nu?”
            In mod surprinzator, o femeie singura aude intrebarea aceasta de cateva ori pe saptamana, de la mai toate prietenele si asta la nesfarsit. Cea mai simpla solutie este sa ii intorci intrebarea celei care ti-o pune: „De ce esti intr-o relatie?” „Pentru ca sunt indragostita!” „Ei bine, eu nu sunt” si ai incheiat discutia!

“E mai bine sa fii singura decat intr-o relatie nesatisfacatoare.”
            Cam asa dar…nu ar fi mai bine totusi sa fii si intr-o relatie iar aceasta sa fie si satisfacatoare?

 “Se va intampla exact atunci cand te vei astepta mai putin.”
            Problema este ca, atunci cand esti singura si in cautare de barbati, te astepti mai mereu sa se intample.

“Pot sa te ajut? Sunt foarte buna la asa ceva…”
            Daca esti singura de mai multa vreme, ai sanse sa devii un fel de jucarie pentru prietenele tale care au parte de relatii stabile. Le place sa iasa cu tine in oras, sa te prezinte ca pe un obiect comercial si sa incerce sa iti faca lipeala cu diversi tipi si asta doar pentru a avea parte si ele de emotiile cuceririi la care au renuntat atunci cand s-au dedicat unei relatii serioase. Problema majora este ca pentru toate aceste prietene conteaza doar vanatoarea si deloc prada. Nu le intereseaza cu alte cuvinte daca sau nu cel pe care il acosteaza este sau nu bun pentru tine.
 
“Trebuie sa fii mai disponibila!”
            Nu zau… De parca atunci cand esti singura stai toata ziua in casa asteptand sa-ti sune la usa Domnul Perfect!

“De ce nu incerci ceva nou?”
            E o conceptie gresita dar destul de des intalnita, oamenii inchipuindu-si ca esti singura si nu iti gasesti perechea potrivita doar pentru ca nu ai suficiente hobbyuri.

“Trebuie doar sa  …”
            Flirtezi mai mult. Sa ii privesti in ochi. Sa iesi mai des. Sa porti culori mai vii. Sa vorbesti mai mult. Sa vorbesti mai putin. Sa te imbraci mai sobru. Sa te imbraci mai usuratic. Sa fii mai matura. Sa intalnesti mai multi oameni. Sa fii mai deschisa. Si lista de sfaturi poate continua la nesfarsit. Stii si tu ce ai de facut desi, pare ca toata lumea stie mai bine decat tine. Asta e, incearca sa ii ignori.

“Uau, ma bucur ca nu mai trebuie sa fiu singura niciodata.”
            Mda, fabulos! Minunat! Ma bucur nespus pentru norocul tau in dragoste.

Sursa: dindragoste.unica.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu