Unghii cu gel pentru o manichiura CHIC!



            Toate fetele isi doresc macar in anumite momente o manichiura care sa arate superb, cu unghii lungi si lac intact. Pentru ca nu toate avem norocul sa o si detinem, trebuie sa recurgem la unghii false cu gel. Daca nu apelezi frecvent la aceasta metoda, nu e nicio problema, poti incepe chiar de acum, iar daca ai facut un obicei din asta, trebuie sa ai grija si sa le intretii lunar.
            Mainile ingrijite sunt o adevarata carte de vizita pentru orice femeie care se respecta. Ce poate fi mai frumos decat o manichiura perfecta tot timpul? Acum ai aceasta posibilitate, asa ca nu o rata!
            Printre cele mai moderne metode amintesc aplicarea de gel sau de acril pe unghii, fie sub forma de strat protector, fie sub forma unghiilor false. Eu insa, recomand si vorbesc despre aplicarea de gel pe unghii. Avand in vedere toate miturile care circula pe seama unghiilor false, sa vedem de fapt cum stau lucrurile.

 
De ce sa alegi unghiile cu gel?
 
1. Sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale
            Unghiile false sunt o alternativa in cazul in care cele naturale nu cresc suficient, se exfoliaza, se rup, ai obiceiul sa le rozi sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila pentru mai mult timp. 
2. Ai parte de un french perfect permanent
            Visul de a avea o manichiura french clasica, perfecta si care nu se strica timp de cateva saptamani este in sfarsit realitate! Asta nu inseamna ca tu trebuie sa renunti la activitatile cotidiene, inseamna doar ca unghiile tale vor face fata cu bine tuturor incercarilor. Vei scapa si de micile imperfectiuni, cum ar fi denivelari sau striuri pe suprafata unghiei.
3. Vei avea mereu unghii lungi si frumoase 
            In cazul in care unghiile naturale nu iti permit sa le pastrezi lungi, protectia cu gel te ajuta sa le mentii la lungimea pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. In plus, forma va fi mereu ideala, iar unghiile perfect simetrice.
4. Poti alege o varietate de modele deosebite
            Unghiile false iti permit sa dai frau liber imaginatiei in ceea ce priveste decorarea lor: picturi pe unghie, aplicatii tridimensionale sau piercing-uri.
5. Lacul de unghii rezista mai mult
            Daca vrei sa transformi french-ul clasic intr-o culoare plina de personalitate, poti oricand folosi linistita oja preferata; partea buna e ca pe gel oja se va mentine intacta mai mult timp decat pe unghia naturala si va avea un luciu perfect. Te-ai plictisit de ea? Nu-i nimic, o stergi si ramai cu aceeasi manichiura perfecta de la inceput. 
6. Refacerea unghiilor rupte
            Ti s-a rupt o unghie? Nu este nicio problema, cu ajutorul acestor materiale, unghiuta poate fi refacuta in asa fel incat nu o vei putea deosebi de cele naturale. 

 
Ce trebuie sa mai stii despre unghiile cu gel!
 
Unghia naturala trebuie pilita
            Exista mitul conform caruia acrilul sau gelul ataca unghia naturala si o distrug. In realitate este adevarat ca unghia naturala este usor afectata, dar nu din cauza materialelor, ci a faptului ca trebuie pilita lejer pentru ca gelul sa aiba aderenta. Dar nu te teme, atunci cand vei decide sa iei o pauza, unghiuta noua care iti va creste nu va fi deloc afectata. Acest proces nu este mai daunator pentru unghii decat este vopseaua pentru par si totusi ne vopsim!
Atentie la apa
            Statul cu mainile mult timp in apa (datorita jobului, indeletnicirilor gospodaresti sau a unei vacante la mare) poate cauza desprinderea partiala/ totala a gelului de unghia naturala. Nici aspectul nu este cel mai fericit, zona desprinderii aparand ca o pata albicioasa opaca.
Necesita intretinere
            Indiferent ca iti place sau nu, unghiile false/protejate cu gel trebuie intretinute la 3-4 saptamani. In caz contrar, aspectul va fi unul total inestetic, fiind vizibila diferenta intre unghia nou crescuta si gel. In plus, in functie de lungimea unghiilor si activitatea cotidiana creste riscul ruperii.
Dau dependenta!
            Poate cel mai mare dezavantaj este faptul ca intr-adevar dau dependenta! Sunt extrem de practice, unghiile arata permanent impecabile si nu se mai rup. Nici pretul nu este unul prohibitiv, daca facem socoteala cat ne costa o manichiura obisnuita, care insa va fi necesara saptamanal. Dar hai sa fim serioase, aceasta dependenta nu dauneaza sanatatii!!!

            Daca esti din Bucuresti si vrei sa ai o manichiura CHIC, trimite un mail la adresa: chicaniada@yahoo.com cu numele tau, numarul de telefon, data si ora la care ai dori o programare si iti fac rost de o intalnire cu tipa care lunar face minuni pe unghiutele mele (modele de mai sus sunt realizate de ea pe unghiile mele naturale). Mai jos poti vedea lista completa de preturi. Pentru mai multe poze, intra pe Pagina de Facebook a CHICaniadei --> 
http://www.facebook.com/pages/CHICaniada-Fetelor-Chic/444353655578398

Aplicat unghii cu tipsuri -100 lei
Constructie gel -120 lei
Gel pe unghia naturala - 60 lei
Intretinere gel - 50 lei
Inlocuit unghie - 5 lei
Dat jos unghii + manichiura - 40 lei
French alb/colorat - 5 lei
French din 2 culori -10 lei
French din 3 culori -15 lei
French aerograf -10 lei
Gel color pe toata unghia - 5 lei
Strasuri/Perlute/Sclipici - 5-10 lei
4 Stampilute - 5 lei
10 Stampilute - 10 lei
Modele pictate - 5-30 lei
Gel cameleon -10 lei

Un comentariu: