Litera G


 
Gaina - Vesti bune - alba - fecunditate - alba cu gatul gol - beneficii mari - ciugulind - ruina, boala - clocind - negustorie buna, noroc in comert - cotet de - castig - cu pui - familie numeroasa - cu pui mari - noroc, veste buna, vei avea copii multi - dand mancare - belsug - fara pui - intristare adanca - face oua - mari beneficii - grasa - noroc in amor, bogatie - mari - castig in dragoste - mari si grase - rodirea trupului - mai multe ingradite - daune materiale - multe - comunicare - mancate de dihor - paguba - neagra - vei afla o stire importanta - ouand - neantelegere - slaba - mediocritate, vei pati o rusine - umbland prin curte - un nou mostenitor - una - beneficii de mica importanta - vazand - veste buna, noroc in dra.

Galagie - Neliniste, stare de iritare, lucruri care nu ies asa cum ai vrea sa iasa, stres, presiuni exercitate asupra ta.

Galben - Poate avea atat conotatii pozitive, cat si negative: confort fizic si psihic, incredere, putere de convingere; atrage atentia asupra unor sentimente nedemne, cum ar fi lasitatea, teama, gelozia, avertizandute ca trebuie sa dai dovada de mai multa prudenta in actiuni; incredere in fortele proprii, desi poti intampina obstacole nebanuite; bucurie, simt artistic, atractie fizica si sexuala, gust pentru frumos, inclinatii artistice, placeri; element de context ce vizeaza partenerul de viata sau sora; (daca visul are o tenta fericita) entuziasm, energie debordanta, armonie, caldura, creativitate, intuitie, pace, speranta; (daca visul are o tenta nefericita) temeri, incapacitatea de a actiona. Este culoarea stralucitoare a soarelui, care ne lumineaza viata. Galbenul auriu simbolizeaza intelepciune si generozitate, galben roscat egoism, iar galbenul pai dezamagirile pe care le avem in viata (vezi, de asemnea culori, soare).

Galbenele - Galbenelele in vis denota sanatate si longevitate. Daca ai visat un buchet de galbenele, inseamna ca vei avea o viata lunga, fericita si plina de prosperitate. Vei evita boli grave si greutati.

Galbenus de ou  - Galbenusul de ou reprezinta viata, idei si creativitate. Alternativ galbenusul de ou inseamna incasari financiare. Daca ai visat ca bati un galbenus de ou, propuneri interesante de afaceri ce trebuie realizate. Daca ai visat ca separi galbenusul de albus, inseamna ca din anumite motive va trebui sa fi nedrept fata de un prieten.

Galeata - Daca visezi ca duci o galeata plina este semn ca vei petrece clipe frumoase gandindu-te la evenimente trecuteDaca te impiedici de o galeata este semn de boala severa .

Galop - Dragoste la nebunie - pe cal - castig important neasteptat, nevoia de a mari ritmul unei actiuni, actiune in plina desfasurare; - exagerat de rapid, cu senzatie de sfarsire, cal in galop, dar tinut puternic in frau - extenuare, nevoie de repaus si de micsorare a ritmului.

Galuste - Jigniri, necesitatea de a uita sau de a trece cu vederea unele ofense primite de la altii, sacrificiu, compromis. Mancand - poticnirea increderii in prieteni.

Gandaci - A visa gandaci care se urca pe tine inseamna ca vei trece printr-o criza financiara Daca omori gandacii situatia financiara va deveni mai buna . Sau viermi de vei visa, castig inseamna. Repulsie, senzatie de respingere, oroare; perioada dificila a vietii, in care esti supus multor schimbari neplacute, traumatizante chiar; nevoia de odihna, de retragere din agitatia vietii, de revigorare fizica si psihica; tendinta de a-ti neglija propria persoana si de a te compromite.

Gara - (sosind trenul in gara) noi sarcini si obligatii, vesti; (plecand trenul in gara) perioada de repaus, de odihna, departe de orice obligatii; (aglomerata) obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte; (goala, parasita) perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres; (asteptand in gara) senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan profesional; noutati, vesti, discutii colegiale; dorinta de a gasi un alt loc de munca sau o alta profesiune; noi initiative pe plan profesional; (conducand pe cineva la gara) sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfatuire din partea unor persoane cu experienta. Oaspeti neasteptati - asteptandu-te in - ajutor in cautarea directiei - de metrou - vesti importante legate de serviciu - intarzie trenul - lasa lucrurile sa curga de la sine - orar in - veste fericita despre prosperitate - pleci din - da dovada de rabdare - sosesti in - asteapta rabdator proiectul la care esti implicat - ruinata - nehotarare, lipsa de organizare - te intalnesti in - esti ajutat in cariera de o persoana cu mare influienta - trecand prin - schimbari importante si pozitive in toate directiile - trenul sosind in - o relatie profesionala importanta e iminenta.

Garaj - Element de context ce vizeaza resursele personale: financiare, de caracter, talente ascunse, cunostinte, orice gen de bun sau valoare tinuta in rezerva, cu scopul de a fi folosit la nevoie; (intrand in garaj) nevoia de a economisi aceste resurse, de a nu le risipi pe actiuni marunte; (iesind din garaj) nevoia de a folosi din plin aceste resurse; (fiind in garaj) tendinta de a acumula aceste resurse pentru momente mai dificile, deci expectativa, senzatia de stagnare.

Gard - (care trebuie escaladat) obstacole, probleme, incapacitatea de a continua o actiune; (care inconjoara un spatiu, incomplet inchis, cu posibilitate de iesire) constrangeri, libertate limitata de actiune sau de exprimare; (care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de liniste) protectie, prudenta exagerata, nevoie de odihna, de retragere din mijlocul agitatiei, autocontrol, nevoie de intimitate; (care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de neliniste) izolare, egoism, egocentrism, avaritie, separare, teama de a nu fi prins in capcana.

Gardian - Conform traditiei romanesti, daca te-ai visat gardian, inseamna ca vei pierde o suma de bani dar ai convingerea ca tu esti singurul care isi poate rezolva problemele. Daca ai visat ca esti gardian la banca, inseamna ca in ultima vreme ai un comportament ilogic. Visul in care tu esti gardian, semnifica teama fata de regulile pe care le-ai incalcat.

Garoafe garoafa - Garoafele in vis simbolizeaza lumina inimii, vitalitate, bucurie sufleteasca si noroc. Alternativ garoafele reprezinta renastere, reincarnare. Daca in vis vezi sau porti o garoafa este semn ca vei avea noroc in dragoste. Daca ai visat garoafe ofilite, atentie la certuri in familie. Daca ai visat o garoafa rosie, semn de dragoste pasionala. Daca in vis culegi garoafe semnifica placere si bucurie. Garoafa galbena, in vis, semnifica iubire cu gelozie. De ai primit o garoafa inseamna ca mergi la o petrecere.

Gasca ( pasare ) - Onoruri, favoruri, complimente prostesti - alba - iarna cu zapada, ii superi pe dusamani - alba si mare - prevedere, inlaturi dusmanii din cale - a frige - chef, bucurie - auzind - vorbe desarte - batand din aripi - noroc - cu boboci - cati boboci are atatea iubite (iubiti) vei avea - pe langa casa - nenorocire - fugind - oaspeti - hranindu - le - intemeierea unei familii - gasind - castig in afaceri - grasa - ai primit propuneri noi - inconjurat de - dorinte sexuale - jumulind - nemultumire - la casa ta - semn de nemultumire - frigand - bucurie, chef - in lupta cu alta - femeie geloasa si certareata - lovind - mostenire - mare - avansare la serviciu - mancand gasca fripta - castig si foloase in afaceri - pazind - voie buna in familie - pregatindu-te a taia - mostenire apropiata - ranind - este bine in familie - stand - participi la o adunare de cucoane - stand intr-un picior - osteneala fara folos - taind - mostenire - zburand - vreme schimbatoare, cale indepartata te asteapta, calatorie fara rezultate bune - zburand in card - drum indepartat.

Gat - gatul sustine capul, cu alte cuvinte el face legatura dintre minte si corp. Daca visati ca va spalati gatul intr-o apa limpede, inseamna ca va veti bucura de o satre buna de sanatate psihica si fizica. Daca, apa este tulbure, aceasta nu este un semn de boala, ci prevesteste o punga plina cu bani. Ranile sau abcesele de pe gat prevestesc o durere sufleteasca sau fizica (vezi, de asemenea cap).

Gaura - (in ceva) eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante; ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta; (in ciorap sau pe haine) imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine; (intunecate sau adanci) teama de necunoscut, de imprevizibil; (gaura cheii) secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.

Gaz - (miros de gaz) erori ce ar putea crea necazuri; atentie sporita asupra actiunilor proprii sau ale altora, pentru a nu se strecura vreo greseala; actiuni riscante. Explozie de - avertisment, catastrofa - folosit la iluminat - piedici - jet de - dorinta de libertate - pregatim mancarea cu - obstacole in realizari - soba cu - sanatatea ti se va imbunatati. Daca visezi ca mirosi gaz nu te implica in afacerile altora si ai grija de propriile probleme Daca visezi un gaz care arde este posibil sa te implici intr-o relatie sentimentala cu o persoana bogata Daca visezi o persoana care opreste scurgerea unui gaz este semn ca cineva doreste sa te implice intr-un scandal.

Gazda -  Daca ai visat ca gazduiesti oameni, inseamna ca financiar esti bine, vei avea o conditie materiala buna. Daca visezi ca esti gazduit de cineva sau undeva si simti ca esti primit(a) calduros, tratat(a) bine, inseamna ca o persoana iti furnizeaza sprijin si prietenie. Daca gazduiesti o multime, inseamna ca esti sub amenintare. Daca o multime de oameni te gazduieste, inseamna ca semnimentele, virtutiile sau succesele tale nu vor fi observate.

Geam - Geamul in vise semnifica sperante luminoase si posibilitati vaste. Daca geamul unei case este de culoare, atunci acesta indica o pierdere de perceptie. Un geam in nuante reprezinta nevoia pentru intimitate. Daca ai visat ca speli geamuri, inseamna ca ai nevoie de claritate in anumite situatii, ceva nu iti este clar. Daca ai visat ca intri sau iesi pe un geam, semnifica ca esti implicat(a) in unele activitati  secrete, ascunse. Alternativ, visul inseamna ca iti creezi noi oportunitati.  Daca in vis esti in cautarea unui geam, indica faptul ca cauti un raspuns in adancul sufletului. Este timpul pentru o inspectie. Geamurile inchise in vis semnifica dezertare si abandon. Geamuri sparte in vis, reprezinta perspectiva si punctul tau de vedere distorsionat asupra vietii. Geamul curat in vis semnifica siguranta. Daca ai visezi ca te arunci in gol de pe geam inseamna ca vei pierde o intrecere, o competitie. Daca ai visat ca speli geamuri, ai evitat un pericol.

Geanta - (de femeie) vezi poseta; (de umar sau de voiaj) mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din mers, rapiditate in actiuni, senzatia ca nu mai este timp pentru tatonari, dorinta de schimbare; (mare, incapatoare) vezi valiza.

Gelozie - Visele in care esti gelos (geloasa) pe o alta persoana semnifica faptul ca astfel de sentimente pot fi raportate din viata reala. Visul poate dezvalui sentimentele tale de gelozie inconstienta fata de anumite persoane. Alternativ, visul de gelozie reprezinta vulnerabilitatea si frica de intimitate. Daca ai visat ca tu esti motivul unei gelozi, inseamna ca trebuie sa faci eforturi ca sa iti reprimi eforturile puternice.

Gemeni - (nascand sau vazand) responsabilitati greu de asumat, oboseala, extenuare, exces de zel, depasirea oricaror limite sau posibilitati; parere exagerata despre fortele proprii; (avand un frate geaman) necesitatea de a te cunoaste mai bine, posibilitatea de a-ti forma o noua imagine in fata celorlalti, dorinta de schimbare, dualitate, toane, fire schimbatoare, idei contradictorii, caracter sau comportament instabil, nevoia de a gasi un echilibru in ceea ce faci.

Gheara - (animal cu ghearele scoase) amenintare, avertisment; (zgariat) moment de slabiciune, riscul de a face greseli, neatentie.

Gheata - Daca visezi ca aluneci pe gheata sau ca stai pe o bucata de gheata vei avea o viata placuta si vei face calatorii interesante. Supunere - avand - dificultati - carare cu - neliniste - cazand pe - iubire inselata - cu zapada - piedici de tot felul - drum cu - nerabdare - in mijlocul - pericol - intinsa - pierderi in afaceri, boala, vitalitate micsorata - mare intindere cu - dificultati - spargand - teama - topita - ceva iti scapa de sub control - turturi vazand - pericole, dificultati trecatoare - visand ca ai - vei fi inselat de o femeie.

Ginecolog - (Daca esti femeie) temeri, riscuri, anxietate, panica, nesiguranta; (daca esti barbat) situatii penibile, jena.

Girafa - Girafa vazuta in vis sugereaza ca trebuie sa luam in considerare imaginea per anasamblu. Alternativ, visul semnifica implicarea ta in afacerile altora. Visul in care esti calare pe o girafa reprezinta dorinta de sta in picioare in randul multimii. Vrei atentie, dar nu o primesti. O girafa cu gatul lung este o avertizare pentru toti cei care vor auzi ca nu este bine sa intervii in problemele altor persoane decat daca esti rugat.

Glob pamantesc - (pentru orele de geografie) unele probleme par mai mici decat in realitate, tendinta de a ignora complexitatea unei probleme, eschivare, fuga de realitate, neacceptarea unor probleme majore; (cautand un loc pe glob) deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti; (pamantul vazut din cosmos) grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.

Glont - (rana de glont) greseala majora, dar care poate fi reparata; (glont scos din rana) posibilitatea de a repara o greseala importanta, repercusiuni grave ale unei actiuni nepotrivite; (in afara unei arme sau in arma) avertisment, risc de a gresi; pericol iminent, orice greseala te poate costa mult; (impuscat) vezi a impusca.

Gradina - (cu legume sau cu flori) acumulare si evolutie numai prin efort si rabdare; (paraginita) pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte; (gradina frumoasa) sperante, optimism, incredere in viitor, dorinte de dragoste si de fericire.

Gradinita - Daca in vis te afli intr-o gradinita inseamna ca treci printr-o faza de tranzitie a vietii. Visul poate reprezenta, de asemenea, unele sentimente nerezolvate de anxietate sau de separare. Alternativ visul reprezinta intoarcerea catre copilul tau interior, nevoia de a mai copilari cateodata, de a-ti permite sa te bucuri mai mult si sa te joci. Visul in care vezi copii in gradinita semnifica un mariaj fericit. Daca ai visat ca te-ai intors la gradinita, este posibil sa te simti din nou ca un incepator in anumite domenii din viata ta.

Gravida - (ca tu esti gravida) depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util; (o alta femeie) idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate.

Groapa - Visul in care poti vedea o groapa in pamant denota aspecte ascunse ale activitatilor tale. Pe de alta parte, poate insemna ca simti ca interiorul tau este gol. Daca in vis tu faci o groapa, inseamna calatorie indepartata si spor in familie. Daca in vis cazi intr-o groapa inseamna ca cu dificultate si cu mari eforturi vei realiza planurile tale. Alternativ, visul poate reprezenta si o anumita capcana din viata de zi cu zi.  Daca in vis sapi o groapa la tine in gardina, semn de moarte in familie. Daca ai visat ca reusesti sa sari peste o groapa inseamna ca scapi de primejdii dar cu sacrificii banesti. Daca ai visat ca intri intr-o groapa (de bunavoie), semn de boala.

Gunoi - Nevoie de ordine si purificare, de organizare, de eliberare de sentimente sau lucruri inutile; nevoia de a uita situatii din trecut ce nuti mai sunt necesare; maturizare; nevoia de a-ti reabilita imaginea sau reputatia. Daca visezi ceva despre locul in care se arunca gunoaiele va trebui sa iti asumi responsabilitati pentru alte persoane si vei avea rezulate bune din actiunile incepute modest . Bogatie - in casa - saracie trecatoare - incarcand - dezonoare - de vaca - abundenta - maldar de - vei primi bani - mergand prin - nemultumiri - traseu dificil - mare pericol social si profesional - vazand in gramezi - spor si belsug.

Sursa: viseinterpretare.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu